Rezervim Shazlloni

Kompania OnService është përgjegjëse edhe për menaxhimin e shazlloneve përballë komplekseve Lura “1,2 dhe 3” dhe si rrjedhojë edhe për pastrimin e rërës. 

Prioritet në prenotimin e shazlloneve gjatë sezonit veror do kenë banoret e komplekseve të cilët në bazë të kohës së prenotuar do përfitojnë zbritje tarife ditore.

Duke plotësuar të dhënat e mëposhtme mund të kërkoni rezervimin e shazllonit.
Stafi jonë do ju kontaktojë menjëherë për konfirminin e rezervimit si dhe për mënyrën e pagesës.

info@onservice.al
+355 695756615

Të gjitha të drejtat e rezervuara.
On Service
NUIS M01417501L

Komplekset turistike Lura,
Gjiri i Lalëzit, Durrës, Shqipëri