Shërbim pranë banesës

Stafi i OnService është në dispozicionin tuaj edhe për shërbime brënda amjenteve tuaja private kundrejt një tarife preferenciale.

Në rast se ju nevojitet një ndërhyrje hidraulike, elektrike apo mirëmbajtjeje në ambjentet tuaja të gjelberuar mos hezitoni të na kontaktoni duke plotësuar të dhënat e mëposhtme.

Menjëherë stafi jonë do ju kontaktojë për të caktuar një takim si dhe për tju informuar mbi koston e shërbimit.

info@onservice.al
+355 695756615

Të gjitha të drejtat e rezervuara.
On Service
NUIS M01417501L

Komplekset turistike Lura,
Gjiri i Lalëzit, Durrës, Shqipëri